Menu
Your Cart
Επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας. Όλες οι προσφορές

Blog RSS Feed

14 Σεπ Χειροποίητα ξύλινα βαρέλια
kearkos 0 6014
Η εταιρία TESIAS εδώ και 35 χρόνια κατασκευάζει, στο Μέτσοβο, δρύινα χειροποίητα ξύλινα βαρέλια υψηλής ποιότητας από κορμούς δέντρων γαλλικής δρυός. Σε συνεργασία με πολλά ελληνικά οινοποιεία συμβάλλο..
14 Σεπ Οδηγίες χρήσης βαρελιού
kearkos 0 10021
Μόλις αγοράσατε το νέο σας ξύλινο βαρέλι. Με την αγορά του βαρελιού αφήνετε την εξωτερική ζελατίνη μέχρι την χρησιμοποίηση του βαρελιού. 12-15 μέρες πριν γεμίσετε με κρασί το βαρέλι θα πρέπει να ακολο..
14 Σεπ Οδηγίες συντήρησης βαρελιού
kearkos 0 16547
Για τη συντήρηση των βαρελιών σας, θα πρέπει να ακολουθείτε την παρακάτω διαδικασία:   ΒΗΜΑ 1 Είναι πολύ σημαντικό να ξεπλύνουμε πολύ καλά το βαρέλι από τα υπολείμματα του ..
14 Σεπ Η χωρητικότητα ενός βαρελιού
kearkos 0 19570
O τύπος για την εύρεση χωρητικότητας είναι V=R3 x X6, όπου V=χωρητικότητα, όπου R= διαγώνιος.Το βάρος σε κιλά διαφέρει ανάλογα με το ειδικό βάρος του υγρού. Αν πρόκειται για μούστο, θα είναι μεγαλύτερ..
14 Σεπ  Συχνές ερωτήσεις
kearkos 0 8669
Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία ζύμωσης του κρασιού μέσα σε ένα ξύλινο βαρέλι; Αναζητήστε τις απαντήσεις στον οδηγό μας. Αν πάλι δε βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε μη διστάσετε να επικοινων..
14 Σεπ Παραγωγική διαδικασία
kearkos 0 4474
Στην εταιρεία ΤΕΣΙΑΣ διαθέτουμε εμπειρία, γνώση, τεχνογνωσία και τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για να κατασκευάζουμε ποιοτικά ξύλινα βαρέλια. ..
14 Σεπ Διαστάσεις βαρελιών
kearkos 0 14635
Οι διαστάσεις των βαρελιών καλύπτουν, πιστεύουμε, όλο το φάσμα των αναγκών των πελατών μας. Αν ωστόσο, οι υπάρχουσες διαστάσεις δε σας καλύπτουν, μπορούμε να κατασκευάσουμε βαρέλια σε οποιαδήποτε διάσ..
14 Σεπ  Ξύλινο βαρέλι: Πόσο επηρεάζει την ποιότητα της φέτας;
kearkos 0 6616
Οι παραδοσιακοί τυροκόμοι πιστεύουν πως η χρήση ξύλινων εργαλείων (φυσικά και τα ξύλινα βαρέλια) κατά τη διαδικασία της παρασκευής τυριών όπως είναι η φέτα εκτιμάται πως επηρεάζουν τόσο την ποιότητα ό..
14 Σεπ Διαφημιστικό trailer
14 Σεπ  Αφιέρωμα στο ελληνικό κρασί
14 Σεπ  Το βαρέλι, ως πηγή ωρίμανσης του κόκκινου κρασιού
kearkos 0 5655
Καθοριστικό σημείο για την ωρίμανση είναι το πέρασμα ή μάλλον η παραμονή του κρασιού στο βαρέλι. Οι πόροι του βαρελιού επιτρέπουν την είσοδο οξυγόνου, το οποίο αντιδρά με αρκετά συστατικά του κρασιού ..
14 Σεπ Τα βασικά του κρασιού
kearkos 0 4169
Το κείμενο που ακολουθεί γράφηκε για να βοηθήσει όσους ξεκινούν την εξερεύνηση του κρασιού. Μέσα από απλές κι έξυπνες οδηγίες θα ανακαλύψετε το γούστο σας στο κρασί... θα ανακαλύψτε τον ουρανίσκο σας ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 17 (2 Σελ.)
Messenger