Blog RSS Feed
0
6014
Η εταιρία TESIAS εδώ και 35 χρόνια κατασκευάζει, στο Μέτσοβο, δρύινα χειροποίητα ξύλινα βαρέλια υψηλής ποιότητας από κορμούς δέντρων γαλλικής δρυός. Σε συνεργασία με πολλά ελληνικά οινοποιεία συμβάλλο..
0
10021
Μόλις αγοράσατε το νέο σας ξύλινο βαρέλι. Με την αγορά του βαρελιού αφήνετε την εξωτερική ζελατίνη μέχρι την χρησιμοποίηση του βαρελιού. 12-15 μέρες πριν γεμίσετε με κρασί το βαρέλι θα πρέπει να ακολο..
0
16547
Για τη συντήρηση των βαρελιών σας, θα πρέπει να ακολουθείτε την παρακάτω διαδικασία:
ΒΗΜΑ 1
Είναι πολύ σημαντικό να ξεπλύνουμε πολύ καλά το βαρέλι από τα υπολείμματα του ..
0
19570
O τύπος για την εύρεση χωρητικότητας είναι V=R3 x X6, όπου V=χωρητικότητα, όπου R= διαγώνιος.Το βάρος σε κιλά διαφέρει ανάλογα με το ειδικό βάρος του υγρού. Αν πρόκειται για μούστο, θα είναι μεγαλύτερ..
0
8669
Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία ζύμωσης του κρασιού μέσα σε ένα ξύλινο βαρέλι; Αναζητήστε τις απαντήσεις στον οδηγό μας. Αν πάλι δε βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε μη διστάσετε να επικοινων..
0
4474
Στην εταιρεία ΤΕΣΙΑΣ διαθέτουμε εμπειρία, γνώση, τεχνογνωσία και τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για να κατασκευάζουμε ποιοτικά ξύλινα βαρέλια.
..
0
14635
Οι διαστάσεις των βαρελιών καλύπτουν, πιστεύουμε, όλο το φάσμα των αναγκών των πελατών μας. Αν ωστόσο, οι υπάρχουσες διαστάσεις δε σας καλύπτουν, μπορούμε να κατασκευάσουμε βαρέλια σε οποιαδήποτε διάσ..
0
6616
Οι παραδοσιακοί τυροκόμοι πιστεύουν πως η χρήση ξύλινων εργαλείων (φυσικά και τα ξύλινα βαρέλια) κατά τη διαδικασία της παρασκευής τυριών όπως είναι η φέτα εκτιμάται πως επηρεάζουν τόσο την ποιότητα ό..
0
5655
Καθοριστικό σημείο για την ωρίμανση είναι το πέρασμα ή μάλλον η παραμονή του κρασιού στο βαρέλι. Οι πόροι του βαρελιού επιτρέπουν την είσοδο οξυγόνου, το οποίο αντιδρά με αρκετά συστατικά του κρασιού ..
0
4169
Το κείμενο που ακολουθεί γράφηκε για να βοηθήσει όσους ξεκινούν την εξερεύνηση του κρασιού. Μέσα από απλές κι έξυπνες οδηγίες θα ανακαλύψετε το γούστο σας στο κρασί... θα ανακαλύψτε τον ουρανίσκο σας
..
